SOPHIESOFT POS rendszerek
-Kezedben az üzleted-

A PincérTablet és ShopAir a legújabb generációja a POS termináloknak. Inteligens kombinációja a felhő alapú adatkezelésnek, a WIFI technológiának és az érintőképernyős, Android rendszerű táblagépeknek

Rugalmas

Platform-független, felhő alapú web irodában ellenőrizhetsz és állíthatsz be bármit. Ráadásul a világ bármely pontján, a nap 24 órájában.

Gyors

Könnyebben, gyorsabban, pontosabban értékesíthetsz. Nincsenek bonyolult kezelőfelületek, folyamatok. Akár fényképes termékmegjelenítést is használhatsz.

Átlátható

Grafikonok, eredmények, statisztikák. Minden egy felhőben, hogy bármikor, bárhonnan, bármit elérj!

Egyszerű

Teljesértékű Tablet POS megoldások kereskedelmi üzletek számára. Az érintőképernyős 8”-10” Android Tablet és a hőpapíros blokknyomtató.

Támogatott

24/7 ügyfélszolgálatunk mindig a rendelkezésedre áll, ha kérdésed, kérésed volna.

Költségkímélő

A szükséges hardverek költsége csupán a harmada mint a PC alapú rendszerek esetében. Havidíjas konstrukciók, hűségidő nélkül

Fejlődő

Számunkra fontos, hogy rendszereinket tökéletesre fejlesszük! Figyeljük az igényeket, ez alapján készítünk megoldásokat.

Előnyös

A technikai lehetőségek olyan felhasználóbarát környezetet teremtenek ami a vásárló, az üzlet és a Te számodra is rengeteg előnnyel jár.

Elegáns

Nem kell a fél pultot elfoglalni nagyméretű számítógéppel, monitorral. Hardvereink helytakarékosságban elsők. Letisztult külső, erős belső!

Márkaépítés lépésről lépésre

 Különböző márkaépítési stratégiákat alkalmazunk, hogy segítsük ügyfeleinket a hitelesség és az ügyfelek hűségének növelésében, miközben versenyelőnyt is biztosítunk számukra

Digitális marketing stratégiánk egy dologra irányul: az eredményekre. Több csatornás megközelítést alkalmazunk az ismételt forgalom ösztönzésére és az ügyfelek hűségének növelésére.

Szerezd meg az összes fontos előnyt a hatékony márkaépítés révén, és több látogatót alakíts át nyereséggé! A legtöbb területen a vállalkozások közötti verseny ma erős, a márkák folyamatosan új módszereket dolgoznak ki a potenciális ügyfelek vonzására és a meglévők megtartására.

A márka ismertségének megfelelő módon történő megteremtése egy szükséges lendületet ad az üzletnek. 

Általában a legtöbb ember ismerős márkákat vásárol. A márka fejlesztéséhez megfelelő márkaépítési stratégia megfogalmazása szükséges, amely segít a célközönségnek azonosítani és megkülönböztetni kínálatát. A márka fejlesztéséhez különféle szempontok figyelembevétele szükséges, amelyek között vannak logók, weboldalak, képek és szlogenek. Ezenkívül az áramvonalas márkatervezési folyamatra támaszkodva a potenciális ügyfeleket különböző médiumokon keresztül vonzza, legyen az online vagy nyomtatott.

 A meggyőző márka kialakításával könnyedén megadhatod a célközönségednek, mit kínál vállalkozásod, és milyen előnyökkel járhatnak veled. Mi tudjuk, hogyan lehet a különböző márka-design elemeket az előnyődre formálni.

Közösségi marketing

Legutóbbi projektünk

Email kampány
blabla

Ready to Start a Project?

I'm Available for Hire or Freelance

 

Get In Touch
CALL ME
+
Call me!